Zoeken

CityOffice Zwolle

Welkom bij CityOffice Zwolle met 21 zelfstandige en modern ingerichte kantoren en 12 werkplekken. De ruimtes en het gebouw zijn van alle gemakken voorzien en bieden een uitstekende omgeving om in alle rust te werken en uw klanten te ontvangen.


De kantoren en werkplekken bij CityOffice Zwolle zijn modern, fris en representatief ingericht. Elk kantoor is voorzien van zijn eigen intercomsysteem, sterk Wifi-signaal.

Veilig en toegankelijk

Bij CityOffice Zwolle heeft u 24/7 toegang tot uw eigen kantoor. Met behulp van een modern alarmsysteem is elk kantoor afzonderlijk beveiligd. Zo bepaalt u zelf uw werktijden en is uw kantoor altijd toegankelijk en beveiligd wanneer u er niet bent.

 Modern en representatief

De sanitaire voorzieningen, gezamenlijke keukens en vloeren en netwerk zijn up-to-date zodat uw bezoekers een representatieve indruk krijgen van uw kantoor. Elke ruimte heeft zijn eigen intercomsysteem zodat u met een druk op de knop de voordeur kunt openen voor uw gasten.

 Flexibel en betaalbaar

Onze kantoren en werkplekken zijn gunstig geprijsd en per maand opzegbaar. We denken met u mee welke ruimte bij u past. Zo vindt u altijd de perfecte werkplek en zit u nergens aan vast. Dat is Smart Working bij CityOffice Zwolle.

Locatie

Algemene voorzieningen

24/7 toegankelijk

Kantoren beveiligd met alarm

Postadres mogelijk

Eigen bel en intercomsysteem

Vrij gebruik van koffie en thee

Snel internet en Wi-fi

Centraal gelegen en bereikbaar

Per maand opzegbaar

FriMiBo

Gratis parkeren

Moderne toiletten

Gezamenlijke keukens

Beschikbare ruimtes bij CityOffice Zwolle

Te huur
per direct beschikbaar

Private Desk werkplek 5 dagen per week

€ 299
Kom 5 dagen per week bij CityOffice Werken Een eigen werkplek, jouw bureau, 5 dagen per we [more]
Kom 5 dagen per week bij CityOffice Werken Een eigen werkplek, jouw bureau, 5 dagen per week Inspirerende werkplek [more]
Egge Selles
Te huur
per direct beschikbaar

Hot Desk Flexwerken 1 tot 4 dagen per week

€ 149
Kom 1 tot 4 dagen per week bij CityOffice Werken Een werkplek waar je zonder beperkingen k [more]
Kom 1 tot 4 dagen per week bij CityOffice Werken Een werkplek waar je zonder beperkingen kan groeien naar meer dage [more]
Egge Selles

Compare Listings