Zoeken

CityOffice Zwolle

CityOffice Zwolle - Gezamenlijke halWelkom bij CityOffice Zwolle. Onze vestiging in Zwolle heeft 21 zelfstandige en modern ingerichte kantoren op de 1e en 2e verdieping. De ruimtes en het gebouw zijn van alle gemakken voorzien en bieden een uitstekende omgeving om in alle rust te werken en uw klanten te ontvangen.

De kantoren bij CityOffice Zwolle zijn modern, fris en representatief ingericht. Elk kantoor is voorzien van zijn eigen intercomsysteem, sterk Wifi-signaal, ethernet-aansluitingen en stroom. Op beide verdiepingen kunt u gebruik maken van de gezamenlijke keuken en toiletvoorzieningen.

Veilig en toegankelijk

Bij CityOffice Zwolle heeft u 24/7 toegang tot uw eigen kantoor. Met behulp van een modern alarmsysteem is elk kantoor afzonderlijk beveiligd. Zo bepaalt u zelf uw werktijden en is uw kantoor altijd toegankelijk en beveiligd wanneer u er niet bent.

 Modern en representatief

De sanitaire voorzieningen, gezamenlijke keukens en vloeren zijn recent vernieuwd zodat uw bezoekers een representatieve indruk krijgen van uw kantoor. Elke ruimte heeft zijn eigen intercomsysteem zodat u met een druk op de knop de voordeur kunt openen voor uw gasten.

 Flexibel en betaalbaar

Onze kantoren zijn gunstig geprijsd en per maand opzegbaar. We denken met u mee welke ruimte bij u past en kunnen volledig gemeubileerd opleveren indien gewenst. Zo vindt u altijd de perfecte werkplek en zit u nergens aan vast. Dat is Smart Working bij CityOffice Zwolle.

Locatie

Algemene voorzieningen

24/7 toegankelijk

Kantoren beveiligd met alarm

Postadres mogelijk

Eigen bel en intercomsysteem

Vrij gebruik van koffie en thee

Snel internet en Wi-fi

Centraal gelegen en bereikbaar

Per maand opzegbaar

Lift aanwezig

Moderne toiletten

Gezamenlijke keukens

Kantoren voorzien van lamellen

Beschikbare ruimtes bij CityOffice Zwolle

There are no properties listed on this page at this moment. Please try again later.

Compare Listings