click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Zoeken
Your search results

Even voorstellen…Eric van der Reijken

Posted by manon on 26 mei 2021
0

Eric van de Reijken werkt als implementatie consultant bij Mind2Pay. Dit bedrijf ontwikkelt software voor woningcorporaties. Eric helpt klanten om deze software op de voor hen zo optimaal mogelijke manier in te richten. Eric is een enthousiaste huurder van een kantoorunit bij CityOffice.

Waarom heb jij een werkplek bij CityOffice?

“Als ik niet bij een klant ben, werk ik vanuit huis. In de praktijk (en zeker nu tijdens de Corona pandemie) betekent dit dat ik meer dan de helft van mijn tijd thuis werkte. Wij hebben thuis helaas geen ruimte voor een fatsoenlijke thuiswerkplek en dus was de keukentafel mijn kantoor. Dat ging op een goed moment flink vervelen. Rondlopende kinderen, lawaaimakende stofzuigers, pakketbezorgers en onverwachts bezoek zorgen nou niet meteen voor een optimale concentratie. Toen ben ik op zoek gegaan naar een andere werkplek. Eentje met een bureau in plaats van een keukentafel. Even zoeken op internet naar een werkplek in mijn woonplaats Lemmer en CityOffice was snel gevonden.”

Wat heeft CityOffice jou en anderen te bieden?

“Bij CityOffice is alles geregeld: een bureau, een stoel, een internetverbinding, heerlijke koffie en als je wilt een eigen kantoor. Verder is het wel leuk om “collega’s” te hebben, ook al werken zij bij een ander bedrijf. De prijs voor dit alles is heel schappelijk en het is een groot voordeel dat de huur maandelijks opzegbaar is. Geen jarenlange huurcontracten dus. Ja, ik kan het anderen zeker aanraden. Je kunt hier geconcentreerd werken en je sluit na afloop je werkdag ook echt af. Je doet de deur dicht en gaat naar huis. Dat is toch anders dan naast je laptop aan dezelfde keukentafel te gaan zitten eten.”

Hoe is het om in coronatijd hier te werken?

“Het is heel gemakkelijk om voldoende afstand te houden. Bovendien heeft CityOffice voor ontsmettingrmiddelen e.d. gezorgd. We hebben dan ook nog geen Corona gevallen bij CityOffice aan de hand gehad.”

Compare Listings