click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Zoeken
Your search results

Even voorstellen… Manon Vonk | Vonkfactor 13

Posted by manon on 14 augustus 2021
0

In december 2019 verhuisde ze van Voorschoten naar Echtenerbrug. Eerst maar eens vanuit huis gaan werken en dan te zijner tijd op zoek naar een werkplek buiten de deur. Dat was wat Manon had bedacht. Toen kwam corona en was het alleen maar thuiswerken wat de klok sloeg. Maar in december 2020 werd het toch weer tijd voor ‘praatje pot’ bij de koffieautomaat en vond ze een flexplek bij CityOffice Lemmer.

Wie ben je en wat doe je voor werk?

“Ik ben Manon Vonk van Vonkfactor 13 en ik zorg ervoor dat ondernemers/bedrijven beter zichtbaar worden voor hun doelgroep en klanten. Dat doe ik door mooie verhalen te maken, artikelen te schrijven, persberichten, content voor social media, alles wat nodig is om de ondernemer en zijn bedrijf beter zichtbaar te maken. Daarnaast word ik ook ingehuurd door bedrijven om handen en voeten te geven aan hun marketing & communicatie. Verder ben ik als vrijwilliger actief in de Commerciële Commissie van de sc Heerenveen Vrouwen.”

Waarom heb je een werkplek bij CityOffice en hoe heb je ze gevonden?

“Ik heb behoefte aan een beetje reuring om mij heen. Heb altijd op een redactie gewerkt, waar het druk was en op de een of andere manier presteer ik dan nog beter. Thuis is de catering overigens geweldig, maar heerlijk om een paar dagen per week weer ‘collega’s’ om mij heen te hebben. Ik heb in Google gewoon gezocht op werkplek in Lemmer en daar kwam CityOffice bovendrijven.”

Wat zijn de voordelen van werken bij CityOffice?

“Het gevoel van ‘collega’s’ hebben, is voor mij een hele belangrijke. Je kan nog eens wat bespreken met elkaar over dingen waar je tegenaan loopt. Je bent in een andere omgeving dan thuis waardoor werk en privé ook wat minder in elkaar overlopen. Bovendien is zo’n flexplek buitengewoon betaalbaar en hebben ze uitstekende koffie!”

Zou je het anderen aanraden en waarom?

“Absoluut. Je hebt gewoon je eigen bureau waar je je spullen op kunt laten staan. De kantoorunits kunnen gewoon op slot en zijn ook van alle gemakken voorzien. De grote ruimte met de flexplekken is lekker licht en voorzien van een airco en inmiddels hebben we ook onze eerste donderdagmiddagborrel gehad en dat smaakt sowieso naar meer.”

Hoe is het om in coronatijd hier te werken?

“Ook prima. Iedereen houdt rekening met elkaar en er is de mogelijkheid om continu je handen te desinfecteren, dus prima en veilig werken.”

Compare Listings