click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Zoeken
Your search results

Even voorstellen… Peter Dijkstra | PDBI

Posted by manon on 4 oktober 2021
0

Peter Dijkstra is eigenaar van PDBI. Dit bedrijf is specialist op het gebied van Business Intelligence. “Met visualisatie tools als Qliksense en PowerBi geven we organisaties inzicht in hun data. Hierdoor kunnen beslissingen onderbouwd worden en hoeft er niet alleen op gevoel gestuurd te worden”, legt Peter uit. “Samen met de Business gaan we op zoek naar de juiste KPI’s. We opereren dan ook op het snijvlak tussen Business en IT. De toegevoegde waarde komt voort uit de combinatie.”

Hoe ben je bij CityOffice terecht gekomen?

“Doordat de bouw van mijn eigen kantoor nog even op zich lieten wachten ben ik op zoek gegaan naar tijdelijke kantoorruimte. Deze vond ik op Funda bij CityOffice.”

Wat gaf de doorslag om een ruimte bij CityOffice te huren?

“Met name de flexibele contracten hebben mij over de streep getrokken. Met de aanbouw van mijn eigen kantoor weet ik niet precies tot wanneer ik de ruimte nodig heb. Nu kan ik de ruimte per maand opzeggen.”

Wat heeft CityOffice jou en andere ondernemers te bieden? Wat zijn de voordelen?

“Grote voordeel is dat je een eigen plek hebt en tegelijkertijd ook een soort van collega’s. Je maakt eens een praatje bij de koffieautomaat. Dat maakt het werken toch wel een stuk aangenamer.”

Zou je het anderen aanraden en waarom?

“Zeker. Het is een erg geschikte werkplek, voorzien van alle gemakken. Mocht je toch niet iets missen of nodig hebben dan is dat prima bespreekbaar.”

Hoe is het om juist in coronatijd hier te werken?

“Juist in de coronatijd is het een fijne plek geweest. Waar ik eerst op zolder zat had ik nu wel echt een werkplek waar je niet gestoord wordt. Met drie jonge kinderen is dat ideaal.”

Compare Listings