click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Zoeken
Your search results

Maak kennis met… Denise Bertolini

Posted by manon on 22 juni 2021
0

Waar zoeken op Google al niet toe kan leiden. In het najaar van 2020 was Denise wel klaar met het thuiswerken en zocht een werkplek buiten de deur. Het intikken van die zoekvraag in Google bracht haar bij CityOffice.

Wie ben je en wat doe je voor werk?

“Ik ben Denise Bertolini en ik ben een projecttrainer. Mijn werk is het transformeren van resultaatgerichte projectleiders naar ontspannen projectleiders. Ik leer projectleiders ‘shiften’ van timemanagement naar energiemanagement, van wilskracht naar gevoel. Je hoeft niet harder te werken, alleen slimmer. In een tijd waarom geld, resultaat en sneller werken de maatstaf is, zie ik de behoefte aan rust, reinheid en regelmaat.”

Waarom heb je een werkplek bij CityOffice?

“Ik wilde niet meer vanuit huis werken. Het is nu zo lekker om op de fiets naar mijn werk te kunnen. En thuis, thuis te laten zijn.”

Wat zijn de voordelen van werken bij CityOffice?

“Voor mij is dat vooral een kantoor hebben wat helemaal van mij is. En omdat hier ook andere ondernemers werken, is het net alsof je collega’s hebt, ondanks dat je zelfstandige bent. Voor mij zijn voordelen dat ik hier 24 uur per dag kan zijn, dat Erika en Egge begaan zijn met de huurders en ook luisteren naar wat nodig is. Bijvoorbeeld het aanschaffen van airco’s. Met dit warme weer echt heerlijk.”

Zou je het anderen aanraden en waarom?

“Nee, want het is wel lekker rustig zo 😀. Geintje, ik kan het echt iedereen aanraden om een flexplek of kantoorunit te huren bij CityOffice Lemmer. Sinds kort hebben we ook één keer per maand een borrel. Het wordt alleen maar leuker en leuker.”

Hoe is het om in coronatijd hier te werken?

“Heel fijn. Het respect dat iedereen naar elkaar toe heeft, maakt dat het veilig werken is.”

Compare Listings